(φωτογραφίες) Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου

(φωτογραφίες) Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου

 

 

 
Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Μυκόνου Άγιο Αρτέμιο, ο εορτασμός του οποίου σηματοδότησε την πρώτη επίσημη αργία για το νησί. 
 
Προεξάρχοντος του π. Πέτρου Μαραγκού πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Εσπερινός στον Άγιο Αρτέμιο, ενώ προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεου Β’ πραγματοποιήθηκε χθες ο Εσπερινός στον Άγιο Γεράσιμο.
 
Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Αρτεμίου στο Νιοχώρι.
 
Στις εκδηλώσεις και στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγ. Αρτεμίου την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, οι αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Στέλιος Μπρίγγος, εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας και φορέων και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε κέρασμα. 
 
Ακολουθούν φωτογραφίες από τον πανηγυρικό εορτασμό του Πολιούχου της Μυκόνου. (Πατήστε στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρη προβολή).