(Νέο εμπλουτισμένο με φωτογραφίες) Επίσκεψη του Υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση στον Δήμο Μυκόνου

(Νέο εμπλουτισμένο με φωτογραφίες) Επίσκεψη του Υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση στον Δήμο Μυκόνου

 

 

 
Τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κωνσταντίνος Κουκάς. Ο Υπουργός, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της Μυκόνου Αγίου Αρτεμίου, επισκέφθηκε τον Δήμο Μυκόνου, όπου και διεξήχθη συνάντηση με τον Δήμαρχο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κου Γιώργο Λεονταρίτη, των Αντιδημάρχων Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, Νικόλαου Γκέλου και Ειρήνης Γρυπάρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρου Παναγιωτακόπουλου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, της Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ελένης Καλπουρτζή και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ Μιχάλη Ζουγανέλη, του Αντιπροέδρου του ΠΑΚΟ Γεώργιος Αξιώτης Δημήτρη Κοντιζά, του Προέδρου Δημήτρη Λαζαρίδη και μελών της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων.
 
 
Ο κος Κουκάς, εξέθεσε στον Υπουργό τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μυκόνου, κυρίως αυτό της υποστελέχωσης, και έλαβε την δέσμευση του κου Βρούτση ότι θα συνδράμει στην προώθηση των θεμάτων του νησιού προς την κυβέρνηση. 
 
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στην αναγκαιότητα σύστασης αυτόνομου γραφείου ΟΑΕΔ στη Μύκονο. Ο Υπουργός, κος Βρούτσης, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα,  ευχήθηκε καλή αρχή και καλά έργα στον Δήμαρχο, μιας και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, την οποία, όπως σημείωσε, χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός των νέων ανθρώπων σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων. 
 
 
Επίσης, ο Υπουργός χαρακτήρισε τη Μύκονο ως σημαία του ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως, καθιστώντας καίριο το έργο της Δημοτικής Αρχής, το οποίο, όπως είπε, θα στηρίξει η ελληνική κυβέρνηση. Ο Δήμαρχος, τέλος, δώρισε στον Υπουργό τη συλλεκτική έκδοση του Δήμου Μυκόνου για την τοπική ηρωίδα του νησιού, Μαντώ Μαυρογένους, μνημονεύοντας την τεράστια συνεισφορά της στην απελευθέρωση του έθνους.

 
Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Πρωτογεράκη για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικου.
 
Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρη προβολή