Νίκος Τζιόβας:

Νίκος Τζιόβας:

 

 

 
Σημαντική για την ψυχολογία των παικτών της Άνω Μεράς χαρακτηρίζει την σημερινή νίκη της ομάδας του ο προπονητής Νίκος Τζιόβας. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο mykonosdaily.gr  «ήταν μια μεγάλη νίκη γιατί πάντα εμείς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα ότι δεν μαζευόμαστε από την αρχή για προετοιμασία».
 
Ο κ. Τζιόβας επεσημαίνει για το παιχνίδι ότι «υπήρχε άγχος γιατί θεωρούμε ότι είμαστε ακόμα ανέτοιμοι. Καταφέραμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι φαβορί για την διεκδίκηση μιας θέσης στα μπαράζ και όταν κάνεις μια τέτοια νίκη απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχεις τους ίδιους στόχους έχει μεγάλη αξία».
 
Ο προπονητής της Άνω Μεράς τόνισε επίσης πόσο σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας είναι μια νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος "την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Όταν ξεκινάς με νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τέτοιο αντίπαλο και από θέμα ψυχολογίας είναι θετικό». 
 
Αναφορικά με τον Πάγο ανέφερε ότι η συριανή ομάδα ξεκίνησε από νωρίς προετοιμασία, είναι μια πολύ καλά δεμένη και γυμνασμένη ομάδα, με πολύ σωστή οργάνωση.