Φονική ενέδρα αναστατώνει την Κρήτη - Εξαφανισμένοι οι δράστες

Φονική ενέδρα αναστατώνει την Κρήτη - Εξαφανισμένοι οι δράστες

 

 

 

 
Μία φιλία που αποδείχτηκε ...λυκοφιλία, μερικές σφαλιάρες, μία μήνυση και μία ενέδρα με 9βολα συνθέτουν το παζλ της δολοφονικής απόπειρας που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το χωριό Ατσιπάδες με δράστες δύο αδέλφια από την περιοχή.
 
Όπως αναφέρει το Cretalive.gr στο στόχαστρο της φονικής ενέδρας βρέθηκαν τρία αδέλφια από τα Άνω Άκρια, τα οποία είχαν την τύχη με το μέρος τους αν ληφθεί υπόψη ότι  κατάφεραν να περάσουν από την «ζώνη του πυρός» σχεδόν αλώβητα.
 
Ωστόσο προκαλεί πραγματικά αίσθηση η δολοφονική πρόθεση των δύο αδελφών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν για την επίθεση ακόμα και 9βολα!
 
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 16/10 στο χωριό Ατσιπάδες Κρήτης. Δράστες είναι δύο αδέλφια 27 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι πυροβόλισαν κατά τριών μελών άλλης οικογένειας με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα εξ αυτών στο δεξί του πόδι, ενώ προξένησαν υλικές φθορές στο αυτοκίνητό τους. Στο σημείο βρέθηκαν και περισυλλέγησαν τέσσερα κενά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. 
 
Οι δύο δράστες έχουν εξαφανιστεί λόγω αυτοφώρου. Η μητέρα τους για το ένοπλο επεισόδιο δηλώνει άγνοια ενώ μόλις την Πέμπτη αντιλήφθηκε έκπληκτη, όπως είπε στους αστυνομικούς, ότι η καραμπίνα τους έχει κλαπεί.