Αρχιερείς από όλη την Ελλάδα είπαν το τελευταίο αντίο στην Eπισκοπομήτωρ της Μυκόνου

Αρχιερείς από όλη την Ελλάδα είπαν το τελευταίο αντίο στην Eπισκοπομήτωρ της Μυκόνου

 

 

 

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης εψάλλει η εξόδιος ακολουθία της μητέρας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωροθέου στο καθολικό της Μονής Τουρλιανής το μεσημέρι της Παρασκευής.
 
 
Την επισκοπομήτωρ κα Κατερίνα αγαπητή τόσο στον ιερό κλήρο, όσο και σε όλη τη Μύκονο, συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία τα παιδιά της, συγγενείς, φίλοι, αρχιερείς και ιερείς από τις Κυκλάδες και όλη την Ελλάδα, η βουλευτής Κυκλάδων κ. Μονογιού, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β βαθμού από διάφορες περιοχές, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.   
 
 
Συντετριμμένος ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ευχαρίστησε όλους τους ιεράρχες και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη μνήμη της μητέρας του και όσους συνέβαλλαν τις δύσκολες ώρες που πέρασε.
 
 
«Καλή μου μητέρα να μη μας λησμονήσεις. Είμαστε πλέον μόνοι μας πίσω. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Κρατάμε ως κληρονομιά μας αυτά που μας άφησες αυτές τις τελευταίες σου μέρες. Τις πολλές σου ευχές» είπε μεταξύ άλλων μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ο Σεβαμιώτατος αποχαιρετώντας την πολυαγαπημένη του μητέρα. 
 
Καλό παράδεισο κυρία Κατερίνα.