Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων ο Στέλιος Μπρίγκος

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων ο Στέλιος Μπρίγκος

 

 

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, όρισε τον Στέλιο Μπρίγκο αντιπεριφεριάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων. 
"Ημέρα χαράς και ευθύνης" αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Στέλιος Μπρίγκος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη, στον κ. Χατζημάρκο. 
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειαρχη Γιώργο Χατζημάρκο που με τιμά με τον ορισμό μου ως Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Γιώργο Λεονταρίτη για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. 
Επιστρέφω λοιπόν στο Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφερειας που υπηρέτησα με αγάπη και σεβασμό.
Με αφοσίωση και ευθύνη, θα υπηρετήσω τα καθήκοντα μου, συνεργαζόμενος με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς των νησιών, με στόχο την ανάδειξη του τεράστιου πολιτιστικού πλούτου κάθε νησιού.
Αυτός ο πλούτος είναι την ταυτότητα αυτού του εξαιρετικού τόπου.
Συνεχίζουμε με όρεξη για δουλειά και με την συνεργασία όλων των Επάρχων και των Περιφερειακών συμβούλων των νησιών μας.
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στην κατεύθυνση ότι η ανάδειξη του πολιτισμού κάθε τόπου είναι ζωτικής σημασίας για την βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας δυναμικής και σταθερής σε αξίες κοινωνίας. Γιατί επενδύοντας στον πολιτισμό, επενδύουμε στην ευημερία των ανθρώπων, στην ανάδειξη της ιστορίας, της κληρονομιάς, της ταυτότητας μας" καταλήγει.