Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Σπύρος Αποστόλου

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Σπύρος Αποστόλου

 

 

 

"Η τιμή του να υπηρετείς στην Πολιτική, προϋποθέτει την αναγνώριση της ευθύνης της εμπιστοσύνης που εναποθέτει ο κόσμος στο πρόσωπό σου. Πάνω απ' όλα σημαίνει την αδιαπραγμάτευτη πίστη σου στους θεσμούς και στις ευθύνες που από αυτούς, απορρέουν" αναφέρει στο μήνυμά του ο Σπύρος Αποστόλου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
 
"Ειλικρινά και από καρδιάς, θέλω να εκφράσω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κύριο  Γιώργος Χατζημάρκος, για την ύψιστη τιμή και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, προτείνοντάς με  για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. 
 
Αναγνωρίζοντας την αποστολή, το καθήκον και το μέγεθος της στιγμής, στεκόμενος Δημοκρατικά και απροκατάλυπτα στο να ακούγονται όλες οι απόψεις και σημαντικότερο όλων, να διαφυλάττω το κύρος και την εμβέλεια του Θεσμού, θα πορευτώ και θα εργαστώ ακάματα ώστε να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη" αναφέρει, τονίζοντας "Αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο, καλείται να εκπληρώσει τις ελπίδες, τις προσδοκιες και την πλατιά αποδοχή των Νησιωτών μας, για την εποχή του Νέου Νότιου Αιγαίου. Με όραμα και σχέδιο αυτός ο στόχος πρέπει, και θα επιτευχθεί".