Ανακοίνωση υποψηφίων συνδυασμού «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» του Χρήστου Βερώνη - Πρώτη λίστα

Ανακοίνωση υποψηφίων συνδυασμού «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» του Χρήστου Βερώνη - Πρώτη λίστα

 

 

Την πρώτη λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού "ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ" ανακοίνωσε πριν το πρωί του Σαββάτου ο Χρήστος Βερώνης. 
 
"Ο συνδυασμός μας όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, αντιπροσωπεύει τον μέσω όρο και όλες τις αποχρώσεις της κοινωνίας μας. Είναι υπερκομματικός και συλλογικός" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας
"Μία ομάδα Νίκης Ενωμένη και Συνειδητοποιημένη, που απαρτίζεται από Άξιους ανθρώπους. Έμπειρους αυτοδιοικητικούς που ξέρουν να συνεργάζονται. Ανθρώπους που είναι πάντα κοντά στην κοινωνία μας, έχουν δουλέψει σε συλλογικότητες, αλλά και νέους στην αυτοδιοίκηση με ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, που ο καθένας από τον τομέα του έχει αποδείξει ότι επιθυμεί να προσφέρει ανιδιοτελώς, αυτοβούλως αλλά και όποτε του ζητηθεί, για το καλό του τόπου μας. Στόχος όλων μας είναι να επαναφέρουμε τη Μύκονο στην ομαλότητα και την διαχρονική ανάπτυξη και πρόοδο. Να εκσυγχρονίσουμε και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για τις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, να προάγουμε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και να εξασφαλίσουμε τις προδιαγραφές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί το διεθνές brand του νησιού μας την επόμενη 20ετία". 
 
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση με την λίστα των 20 υποψηφίων: