Δήλωση Νίκου Γκέλου περί απόσυρσης της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Μύκονος Αξιών»

Δήλωση Νίκου Γκέλου περί απόσυρσης της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Μύκονος Αξιών»

 

 

 

Με μία λιτή και σύντομη δήλωση ο Νίκος Γκέλος ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Μυκόνου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Λόγος της απόσυρσης όπως ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Μύκονος Αξιών" είναι η μη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού συμβούλων για την κάθοδο στις εκλογές.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Γκέλος παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος όπου είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη, τον Γενάρη, προκειμένου να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Ο κ. Γκέλος αφήνει ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος καθώς όπως αναφέρει "η πολιτική διερεύνηση και οι συζητήσεις με τα μέλη της ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει για τις περαιτέρω αποφάσεις μας".

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του:  
 
"Φίλες και Φίλοι
Μετά από μια τίμια και συνεχή προσπάθεια απευθυνόμενος στην κοινωνία του νησιού μας δεν κατάφερα να συγκεντρώσω τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την συγκρότηση του συνδυασμού ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΞΙΩΝ. 
 
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη τιμή τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και έθεσαν εαυτόν υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πίστεψαν στο πρόγραμμά μας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και προσωπικά θα είμαι πάντοτε δίπλα τους και στις οικογένειές τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.  
 
Ευχαριστώ από την ψυχή μου την οικογένεια μου για την στήριξη, το κουράγιο και την δύναμη που μου έδιναν τους τελευταίους 10 μήνες.
 
Η πολιτική διερεύνηση και οι συζητήσεις με τα μέλη της ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει για τις περαιτέρω αποφάσεις μας.
 
Σας ευχαριστώ!
Νικόλας Ανδ. Γκέλος."