Ποιος «χάνει» προνομιακό οικόπεδο 14 στρεμμάτων στο Φανάρι

Ποιος «χάνει» προνομιακό οικόπεδο 14 στρεμμάτων στο Φανάρι

 

 

 

Ο πλειστηριασμός κατά της εταιρείας «Μάρσα Οικοδομική, Κατασκευαστική, Τεχνική» έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου με τιμή εκκίνησης 1,43 εκατ. ευρώ.
 
Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται η οικογένεια Πατρώνη, η οποία, σύμφωνα με το protothema μέσω διαφόρων εταιρειών ελέγχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, ενώ έχει απωλέσει την τελευταία διετία διάφορα ακίνητα, στην Αθήνα, τη Σύρο, τη Μύκονο και άλλες περιοχές.
 
Αν και ορισμένα σφυριά που ήταν προγραμματισμένα για το προηγούμενο διάστημα οδηγήθηκαν σε αναστολή, τώρα η εν λόγω οικογένεια επανέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για μία ακόμη ιδιοκτησία της στο «νησί των ανέμων».
 
Πρόκειται για ένα προνομιακό αγροτεμάχιο 14 στρεμμάτων που βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Μυκόνου, στη θέση «Σταροβούρλα-Φανάρι» και έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί στις 27 Σεπτεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 1.433.000 ευρώ.
 
Επισπεύδουσα είναι η Intrum και ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της εταιρείας «Μάρσα Οικοδομική, Κατασκευαστική, Τεχνική», η οποία εκπροσωπείται από την κα Καλλιόπη Πατρώνη.
 
Η κατάσχεση έγινε για 300.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου «με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται.