Παραδοσιακή βραδιά από την Μυκονιάτικη Βεγγέρα και τον Απολλώνιο Σύλλογο

Παραδοσιακή βραδιά από την Μυκονιάτικη Βεγγέρα και τον Απολλώνιο Σύλλογο

 

 

Με ένα παραδοσιακό γλέντι κλείνει φέτος τη χρονιά το Βιωματικό Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Μυκονιάτικη Βεγγέρα.Παρέα με τον Απολλώνιο Σύλλογο Μυκόνου διοργανώνουν ένα μουσικό ταξίδι, με ένα “πέρασμα” αλλιώτικο από τα άλλα το Σάββατο 10.06.2023 στις 21.00.
 
Πέντε σπουδαίοι μουσικοί, ο Νίκος Οικονομίδης, Κυριακή Σπανού, Παναγιώτης Βέργος, Νίκος Τσαντανης και Γιώργος Γαβράς συναντιούνται στο μεγάλο γλέντι του Βιωματικού Εργαστηρίου για την ολοκλήρωση άλλης μιας δραστήριας και επιμορφωτικής χορευτικής χρονιάς.
 
Είναι η πρώτη φορά φέτος, που ένα γλέντι 'λήξης" χορευτικών μαθημάτων απευθύνεται σε όλους, μέλη και μη της Μυκονιάτικης Βεγγέρας, με στόχο να διασκεδάσουμε μαζί σε μια βραδιά που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Saint John στον Αγιο Γιάννη. Είσοδος με menu κατ' άτομο 50€ Προπώληση στα σημεία: Βιβλιοπωλείο Μύλος, Αποζουράκι, Delian (Βόθωνας), Aegean Hospitality
Κρατήσεις θέσεων: 6997168518 - 6944656332 - 6945985447