Υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου ο Σπύρος Αποστόλου - Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου ο Σπύρος Αποστόλου - Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

 

 

Η Περιφέρεια είναι το επόμενο πολιτικό βήμα του Σπύρου Αποστόλου στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου.Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Αποστόλου επισημαίνοντας το έργο του στον δήμο Μυκόνου, αλλά και στην αγάπη του για τα κοινά που αποτελεί κληρονομιά από το σπίτι και τον πατέρα του. 
 
Από την πλευρά του ο κ. Αποστόλου στην δήλωσή του αναφέρεται στον σχεδιασμό αποτελεσματικών πολιτικών με βάση τη σύνθεση και το όραμα με στόχο τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, για ένα σύνολο που μετατρέπει την αντιξοότητα της νησιωτικότητας, σε ευκαιρία εξέλιξης και προκοπής. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις.
 
Δήλωση Γιώργου Χατζημάρκου
"Καλωσόρισες Σπύρο Αποστόλου, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Ο Σπύρος είναι ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας και επιχειρηματίας με ενεργό συμμετοχή στην τοπική Αυτοδιοίκηση, δημοτικός σύμβουλος σήμερα στο Δήμο Μυκόνου, μία αγάπη που του κληροδότησε μάλλον ο πατέρας του, πρώην δήμαρχος στο νησί.
Εκπροσωπεί τη Μύκονο, ένα νησί με σκληρά εργαζόμενους και διορατικούς ανθρώπους, ταγμένους στην ελληνική "βαριά βιομηχανία", τον τουρισμό και το υψηλής ποιότητας προϊόν του.
Καλωσήλθες Σπύρο στην ομάδα που έχει επενδύσει στον Τουρισμό με πόρους, στρατηγική και σχέδιο, δίνοντας λύσεις σε πρωτόγνωρους γρίφους και αξία στον κόπο των ανθρώπων του. Στην ομάδα που έχει θέσει στόχο για όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου τη δίκαιη κατανομή των εθνικών πόρων και με βάση το πόσο συμμετέχουν στα δημόσια έσοδα οι περιοχές της χώρας".
 
Δήλωση Σπύρου Αποστόλου
 
"Σχεδιάζουμε πολιτικές που βασίζονται στη σύνθεση και το όραμα. Εφαρμόζουμε λύσεις που στηρίζονται στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα, υπηρετώντας τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες.
Συντάσσομαι με το συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου για μία Περιφέρεια που θα ακτινοβολεί σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Για ένα σύνολο που μετατρέπει την αντιξοότητα της νησιωτικότητας, σε ευκαιρία εξέλιξης και προκοπής όπως πρώτοι απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια οι νησιώτες μας".