Μεγάλη αθλητική επιτυχία - Μέλος της Εθνικής Ομάδας Brazilian Jiu Jitsu η μυκονιάτισσα Μαρία Χανιώτη

Μεγάλη αθλητική επιτυχία - Μέλος της Εθνικής Ομάδας Brazilian Jiu Jitsu η μυκονιάτισσα Μαρία Χανιώτη

 

 

Ένα υπέροχο νέο και μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό στο νησί μας. Η νεαρή αθλήτρια του Brazilian Jiu Jitsu Μαρία Χανιώτη αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής μας Ομάδας. 
 
Την είδηση ανακοίνωσε ο προπονητής της Γιάννης Μπλούτης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook. 
 
Η Μαρία Χανιώτη είναι η πρώτη ανήλικη αθλήτρια της Μυκόνου που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελληνικής αποστολής τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν. 
 
Το Σωματείο Brazilian Ziu Zitsu της Μυκόνου έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του τα τελευταία χρόνια, απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που πραγματοποιεί ο προπονητής και ιδρυτής της Σχολής Γιάννης Μπλούτης. 
 
 
Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μπλούτη: 
 
"Ένα υπέροχο νέο για την σχολή μας αλλά και για το νησί μας είναι η χθεσινή βεβαίωση που είχαμε από την ομοσπονδία του Ζίου Ζίτσου, για την αθλήτρια της σχολής μας Μαρία Χανιώτη!
Η Μαρία μας είναι η 1η ανήλικη αθλήτρια της σχολής μας αλλά και του νησιού μας που είναι μέλος της Εθνικής ομάδας!! Τον Αύγουστο που ακολουθεί θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ζίου Ζίτσου στο Καζακστάν, εκπροσωπώντας το εθνικό μας συγκρότημα αλλά και την σχολή μας και το νησί μας!
Πολλά συγχαρητήρια από εμένα προσωπικά για τον δύσκολο αγώνα που κάνει τόσα χρόνια ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου!
Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς της που την στηρίζουν!!!
Όλο το Δ.Σ. της σχολής μας, οι συναθλητές και ο προπονητής την συγχαίρουμε από καρδιάς!!!".