Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών

 

 

 
Την Παρασκευή 24 – 10 - 2014 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του Περιφερειάρχη Κυκλάδων στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις :
 
1. Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2014.
 
2. Στις 24-10-2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Αναστασία Μπούρδου, διοικητική υπάλληλο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κυκλάδων.
 
3. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
 
Τελετάρχες ορίζονται, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος, υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.