Νέες μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα Brazilian Jiu Jitsu της Μυκόνου

Νέες μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα Brazilian Jiu Jitsu της Μυκόνου

 

 

 

Σε ομάδα έκπληξη έχει μετατραπεί για τους αντιπάλους της η ομάδα του Brazilian Jiu Jitsu Μυκόνου με τους αθλητές μας να σημειώνουν μεγάλες επιδόσεις και να κατακτούν ολοένα και περισσότερες πρωτιές στα πρωταθλήματα που πέρνουν μέρος. 

Με έξι χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες μας από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώθηκε στο Βόλο από τον Simon Gio και την ΕΦΕΟΖΖ.

Μια πολύ καλή συγκομιδη μεταλλίων αλλά πάνω από όλα μια άρτια αγωνιστική παρουσία και αγωνιστική διάθεση από τους αθλητές του Γιάννη Μπλούτη.  

Συγκεκριμένα Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: 
Αθανασούλης Πετρος 
Αναστασίου Ευριδίκη 
Ξηνταρά Κατερίνα 
Παπαριτσίδη Βασιλική 
Πασαλιάδη Μαριαννα 
Πασαλιάδη Μελινα 
 
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι:
Αναστασίου Νικολέττα 
Παπαριτσίδης Ηλίας 
 
 
Πολλαπλές επιτυχίες για ένα άθλημα που αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο και που ενισχύει τις περγαμηνές του αθλητισμού στο νησί μας χάρη στην εκπληκτική δουλειά που κάνει ο πρωταθλητής Γιάννης Μπλούτης και η ομάδα του.
 
Περήφανος για τους αθλητές του δηλώνει ο προπονητής τους και σημειώνει "Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει για 6η φορά εφέτος τους αθλητές μας που μας κάνουν τόσο περιφανούς με τις επιδόσεις και τον χαρακτήρα τους, εντός και εκτός ταπί, όπως και τους γονείς που για άλλη μια φορά στηρίζουν τα παιδιά τους και την αγάπη τους για το άθλημα του Ζιου Ζίτσου και φυσικά τους χορηγούς μας
Για αυτή την ομάδα, περηφάνια μόνο" καταλήγει ο κ. Μπλούτης. 
 
 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.