«Μύκονος Αξιών» η ονομασία του συνδυασμού του Νικόλαου Γκέλου

«Μύκονος Αξιών» η ονομασία του συνδυασμού του Νικόλαου Γκέλου

 

 

Ο Νικόλαος Γκέλος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του "Μύκονος Αξιών" περπάτα μπροστά, ρώτα το χθες, φανερώνοντας ότι με οργανωμένα βήματα ο κ. Γκέλος στήνει σιγά-σιγά την υποψηφιότητά του.
 
Μέσα σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και αναζήτηση των χαμένων ιδανικών ο Νικόλας Γκέλος επιλέγει να πορευτεί με οδηγό τις Αξίες που χάνονται και όπως φανερώνει και το έμβλημα που επέλεξε, δουλεύει προς την κατεύθυνση μιας ουσιαστικής πολιτικής πρότασης που θα υπενθυμίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι χωρίς αξίες δεν μπορεί να υπάρξει προκοπή για όλους. 
 
Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της πρόθεσης του να διεκδικήσει την δημαρχεία στις εκλογές του Οκτωβρίου με ένα ολιγόλεπτο σποτάκι που μιλούσε γι΄αυτές, ο Νικόλας Γκέλος έρχεται σήμερα να ολοκληρώσει την εικόνα που δημιούργησε, με τον τίτλο της παράταξής του «Μύκονος Αξιών» και οδηγό τον Καβάφη.
 
Η φράση που συμπληρώνει τον τίτλο «Περπάτα μπροστά, ρώτα το χθες» εκφράζει και την επιθυμία και διάθεσή του για διάλογο με τους πολίτες στην διαμόρφωση του μέλλοντος του νησιού.