(φωτό) Στην κορυφή της Ελλάδας οι αθλητές του BRAZILIAN JIU JITSU Μυκόνου

(φωτό) Στην κορυφή της Ελλάδας οι αθλητές του BRAZILIAN JIU JITSU Μυκόνου

 

 

Με βαλίτσες γεμάτες κύπελλα και μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Brazilian Jiou Jitsou Μυκόνου στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Μυκονιάτικο Σωματείο τα τελευταία χρόνια έχει μια συνεχή ανοδική πορεία με τους αθλητές τους να διακρίνονται σε κάθε εμφάνισή τους σε επίσημους αγώνες. 
Πρόσφατα η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Σταύρο Γούγουλα στις παιδικές ομάδες και την 2η θέση στην γενική κατάταξη, δηλαδή ενήλικες και ανήλικοι.
 
 
 
Πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του νησιού μας.
Η ομάδα του BJJ Μυκόνου αγωνίστηκε με 16 αθλητές σε 17 κατηγορίες και και αποκόμμισε 11 χρυσά μετάλλια, 5 αργυρά κι 1 χάλκινο.
 
 
 
“Οι αθλητές της ομάδας μας αγωνίστηκαν με πολύ μεγάλο σθένος, δεν σταμάτησαν λεπτό να είναι ενεργοί, να διεκδικούν μια ακόμα καλύτερη θέση από αυτή που είχαν ώστε να είναι ακόμα πιο κυριαρχικοί στους αγώνες τους! Αρκετοί αθλητές μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και μας άφησαν πολύ ωραίες εντυπώσεις και ελπίδες για το μέλλον!” αναφέρει ο προπονητής Γιάννης Μπλούτης ο οποίος ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν το Σωματείο “Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές μας που για άλλο ένα τουρνουά, το 3ο από τον Δεκέμβριο του 2022, μας κάνουν να αισθανόμαστε περηφάνια, συγκίνηση, ένα ωραίο φτερούγισμά στην καρδία μας όταν τους βλέπουμε να παλεύουν στο ταπί… που ξεχωρίζουν με την μαχητικότητα τους και θυσιάζουν τόσο χρόνο από την καθημερινότητα τους για να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τους στόχους τους!
Τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν τα παιδιά τους στις επιλογές τους.. οι οποίες μόνο εύκολες δεν είναι! Χρόνος, χρήμα, μετακίνηση, ψυχολογική υποστήριξη.. είναι λίγα από τα πράγματα που κάνετε σχεδόν καθημερινά και σας ευχαριστούμε για αυτό! Την ομοσπονδία μας την ΕΦΕΟΖΖ και φυσικά τον διοργανωτή του Κυπέλλου Ελλάδας, Νίκο Γούγουλα, που κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να κάνει μια υπέροχη διοργάνωση!”
 
 
 
Οι αθλητές μας και τα αποτελέσματά τους:
 
1η θέση, χρυσό μετάλλιο και Κυπελλούχοι Ελλάδας 
 
Καραφίλης Αντώνης
Κονταράτος Γιάννης
Κονταράτου Χρυσούλα
Λιάπης Ορέστης
Ξυδάκη Αγγελική
Παπαριτσίδης Ηλίας
Παπαριτσίδη Βάλια
Πασαλιάδη Μελίνα
Πασαλιάδη Μαριάννα
Σιδερής Αντώνης
Χανιώτη Μαρία
 
 
2η θέση, αργυρό μετάλλιο 
 
Αθανασούλης Πέτρος
Καραδούκας Αναστάσιος
Λιάπης Ορέστης
Γιώργος Ντίκας
Σταυρακόπουλος Λεωνίδας
 
3η θέση, χάλκινο μετάλλιο 
 
Σιδέρης Νεκτάριος - Γιώργος
 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στον Γιάννη Μπλούτη για το άρτιο έργο που κάνει με τους αθλητές της ομάδας του.