Ανελκυστήρες LIFTEK: Πιστοποιημένες λύσεις ανελκυστήρων και αναβατορίων.

Ανελκυστήρες LIFTEK: Πιστοποιημένες λύσεις ανελκυστήρων και αναβατορίων.

 

 

Ανελκυστήρες LIFTEK: Πιστοποιημένες λύσεις ανελκυστήρων και αναβατορίων.

Η εταιρεία LIFTEK, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, σχεδιάζει και διαθέτει σύγχρονους ανελκυστήρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε χρήση και τύπο κτιρίου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Σήμερα, κτίριο χωρίς ασανσέρ δε νοείται, είτε μιλάμε για επαγγελματικά κτίρια, δημόσια κτίρια, κτίρια υποδομών (πχ λιμάνι, αεροδρόμιο) είτε για ξενοδοχεία και βίλλες. Καθόλου τυχαία, καθώς οι ανελκυστήρες είναι αυτοί που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μεταφορά προσώπων και προϊόντων μεγάλου βάρους.

Η Liftek είναι η ποιοτική και αξιόπιστη επιλογή για λύσεις ανελκυστήρων και αναβατορίων με πιστοποιήσεις ασφαλείας, πρότυπες κατόψεις νέων εγκαταστάσεων και ανακαινίσεων για κάθε τύπο κτιρίου.

Φέρνοντας τη νέα εποχή των ανελκυστήρων στο σήμερα, η Liftek άνοιξε τις πόρτες της σε 4 νησιά των Κυκλάδων (Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο) πριν από 7 χρόνια. Η εταιρεία συνδυάζει απόλυτα την καινοτομία των σύγχρονων μοντέλων ανελκυστήρων με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της. Στη Liftek θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις όπως ασανσέρ προσώπων, εξωτερικών ασανσέρ, ανελκυστήρων ΑΜΕΑ, αναβατόρια φορτίων και αναβατόρια τροφίμων και ποτών για κουζίνες.

Στη Liftek δουλεύουμε μαζί σας σε όλα τα στάδια, από τον αρχικό σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του έργου, την ανάπτυξη των σχεδίων των ανελκυστήρων έως την παράδοση του και μετέπειτα τη συντήρησή τους. Όλες οι λύσεις μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και συμμορφώνονται με τη νομοθεσία για τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση.

Είστε μηχανικός, αρχιτέκτονας ή ιδιώτης; Ποια είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής ενός ανελκυστήρα για εσάς; Αναζητάτε ανελκυστήρα για νέα εγκατάσταση ή θέλετε ανακαίνιση ασανσέρ; Εμείς ακούμε τις ανάγκες σας και έχουμε δημιουργήσει ειδικές λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας.

Επιπλέον, επιλέγοντας τη Liftek, είστε σίγουροι ότι το έργο σας θα παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού.

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα ανελκυστήρων, υδραυλικούς και μηχανικούς, στις Κυκλάδες καθώς συνεργαζόμαστε με τη Metron ΑΕ, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανελκυστήρων παγκοσμίως.

Οι ανελκυστήρες Metron σου δίνουν πολλούς λόγους για να τους προτιμήσεις. Σίγουρα είναι η τεχνική υπεροχή τους και το αξεπέραστο design που προσαρμόζεται στην αισθητική του χώρου σου. Με το Online Configurator της Metron, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ανελκυστήρα όπως εσύ τον φαντάζεσαι.

Ασφάλεια και αξιοπιστία προϊόντος

Για τη Liftek, η ζωή είναι συνυφασμένη με την ασφάλεια και την ποιότητα. Όταν οι ανελκυστήρες μας χρησιμοποιούνται καθημερινά από τόσο κόσμο, έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν αξιόπιστα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ενώ οι τελικοί χρήστες ασφαλείς και ευχάριστες μετακινήσεις.

Όλοι οι ανελκυστήρες που εγκαθιστά η Liftek είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/33/EU, συμμορφώνονται με το βασικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN81-20 και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. 

Επικοινωνήστε με τη Liftek για να δημιουργήσετε έναν ανελκυστήρα τόσο μοναδικό όσο και εσείς. Έχει μια λύση για εσάς!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της Liftek να συζητήσουμε αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές του έργου και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς.

Με 4 γραφεία άμεσης εξυπηρέτησης και Tεχνικής Kάλυψης σε Μύκονο, Σύρο, Πάρο και Νάξο η LIFTEK έχει ως κύριο σκοπό της να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλύπτοντας όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Η Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη λειτουργεί όλο το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο, ενώ η Γραμματειακή υποστήριξη λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 21:00

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

σε Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μήλο, Ίο, Σίφνο

  • Συντήρηση ασανσέρ & επισκευή
  • Μελέτη & εγκατάσταση ανελκυστήρα
  • Εγκατάσταση αναβατορίων φορτίων – εμπορευμάτων
  • Εγκατάσταση dumbwaiter τροφίμων και ποτών
  • Κατασκευή μεταλλικών φρεατίων
  • Εγκατάσταση εξωτερικών ασανσέρ
  • Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα
  • Πιστοποίηση ανελκυστήρα & αδειοδότηση

Σας ανεβάζουμε με ασφάλεια στις Κυκλάδες!

www.liftek.gr

 Άνω Μερά, Μύκονος

22890 71000

  info@liftek.gr

Βρείτε μας και στα social media

Facebook : https://www.facebook.com/Liftek.gr

Instagram : https://www.instagram.com/liftek.gr/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCX-EUO7c_hIRP11BjolLSsQ