Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Νίκος Γκέλος

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Νίκος Γκέλος

 

 

 

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έθεσε εαυτόν ο Νίκος Γκέλος. Ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας με σημερινή επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνει την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου το οποίο είχε καταλάβει με τον συνδυασμό "Μύκονος Πρώτη Ξανά" του Χρήστου Βερώνη. 

Ο κ. Γκέλος αποχώρησε από κάθε δημοτικό αξίωμα γιατί "έτσι προτάσσει η πολιτική ηθική" όπως αναφέρει στην επιστολή του.

Με τον τρόπο αυτό παραχωρεί ουσιαστικά την έδρα του στον επόμενο και πρώτο επιλαχόν από τον συνδυασμό της μειοψηφίας για το υπόλοιπο της θητείας. 

Για την απόφαση του αυτή ο κ. Γκέλος είχε ενημερώσει εγκαίρως τον Χρήστο Βερώνη, ως επικεφαλής του συνδυασμού του αλλά και τους συναδέλφους του σ' αυτόν. 

"Πλέον ο καθένας μας με απόλυτη ελευθερία και διαφάνεια θα μπορέσει να ορίσει το πολιτικό του μέλλον αλλά και τρόπους παρέμβασής του στα κοινά" όπως τονίζεται στην επιστολή στην οποία κλείνοντας συγχαίρει τον πρόεδρο και όλους του συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο στους τομείς που υπηρετούν και τους ευχαριστεί για την συνεργασία, όπως και όλο το προσωπικό του Δήμου για την λειτουργία των υπηρεσιών.