Σπύρος Αποστόλου: Μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις υπάρχει χώρος μόνο για συμμετοχή και κοινό αγώνα

Σπύρος Αποστόλου: Μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις υπάρχει χώρος μόνο για συμμετοχή και κοινό αγώνα

 

 

Την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Χωροταξικού Σχεδιασμού έκανε ο Σπύρος Αποστόλου. Ο κ. Αποστόλου τονίζει ότι "μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις υπάρχει χώρος μόνο για συμμετοχή, αξιοποίηση δυνατοτήτων και κοινό αγώνα για τη μέγιστη επιτυχία προς όφελος της κοινωνίας μας". Επισημαίνει ότι "το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη, πληρέστερη και την πλέον σημαντική χωροταξική μελέτη για την ιστορία του τόπου μας" και ευχαιριστεί τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αποστόλου:  

"Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο που αντικαταστήσει τις γνωστές μας ΖΟΕ, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη, πληρέστερη και την πλέον σημαντική χωροταξική μελέτη στην ιστορία του νησιού μας. 
Είναι ο δρόμος του αύριο. 
Ο δρόμος τον οποίον καλούμαστε να χαράξουμε από κοινού και συνδιαμορφωτικά, εμείς για τον τόπο μας, επιλέγοντας τη μορφή που θα έχει το μέλλον μας, αποκαθιστώνας μια σειρά αδικιών του παρελθόντος. 
Μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις, υπάρχει χώρος μόνο για συμμετοχή, αξιοποίηση δυνατοτήτων και κοινός αγώνας, για
τη μέγιστη δυνατή επιτυχία, προς όφελος της κοινωνίας μας και την πραγμάτωση των ονείρων της για τον τόπο. 
Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και τιμής στο πρόσωπό μου, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη του, ώστε να αναλάβω τη θέση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Χωροταξικού Σχεδιασμού. Τους επόμενους μήνες, μοναδικό μέλημά μου θα είναι να  συνεργαστώ με όλες της αρχές, τους φορείς και τους δημότες, ώστε το ΕΠΣ να γίνει η πυξίδα της επιτυχίας της Μυκόνου για το αύριο.
Θερμές ευχές για τη σημερινή Εθνική μας επέτειο η οποία μας θυμίζει πως όταν μονοιάζουμε, πετυχαίνουμε θαύματα..