«Άνοιγμα» Κουκά με θέση στον ανεξάρτητο Δ.Σ. Σπύρο Αποστόλου

«Άνοιγμα» Κουκά με θέση στον ανεξάρτητο Δ.Σ. Σπύρο Αποστόλου

 

Με έμπνευση επέστρεψε από το Στρασβούργο ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο νησί προχώρησε σε μία πολιτική κίνηση καίριας σημασίας. 

Ο Δήμαρχος με μία λιτή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Αποστόλου χρίζοντας τον Εντεταλμένο Δ.Σ. σε θέματα Χωροταξικού Σχεδιασμού.

Πρόκειται για ένα πολιτικό άνοιγμα σε μια κομβική χρονική στιγμή καθώς βρισκόμαστε έναν χρόνο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.

Ο Σπύρος Αποστόλου είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη στις εκλογές του 2019, ωστόσο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2021 αναφέροντας μια σειρά από λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και έκτοτε παραμένει στο Σώμα ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. 

Ο κ. Κουκάς μέσω της ανακοίνωσής του εξαίρει τον "επαγγελματισμό και την σοβαρότητα του Σπύρου Αποστόλου" τονίζοντας ότι θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής ώστε να αποκτήσει το νησί μας Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές του ανάγκες και να υπηρετεί το στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης" καθώς θυμίζουμε ότι ο κ. Αποστόλου είναι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα. 

"Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα" η φράση που ξεκινά την δήλωσή του ο Δήμαρχος Μυκόνου και συνεχίζει "Ειδικά όταν αφορά ζητήματα που θα καθορίσουν τη ζωή μας τις επόμενες δεκαετίες. Γι’αυτό και με πολλή χαρά ανακοινώνω τον ορισμό του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Σπύρου Αποστόλου, ως Εντεταλμένου Συμβούλου Χωραταξικού Σχεδιασμού. Είμαι βέβαιος ότι ο Σπύρος με τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνουν θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αποκτήσει το νησί μας Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές του ανάγκες και να υπηρετεί το στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης" καταλήγει ο κ. Κουκάς.