«Καλές Δουλειές»!!! H απάντηση Βερώνη στην παραίτηση Βαμβακούρη

«Καλές Δουλειές»!!! H απάντηση Βερώνη στην παραίτηση Βαμβακούρη

 

 

 

Με την αινιγματική φράση «καλές δουλειές» ξεκινά η απάντηση του συνδυασμού «Πρώτη Ξανά» στην χθεσινή παραίτηση του μέλους του, Αλέκου Βαμβακούρη (κορνίβα).
 
Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «αποστασία» του κ. Βαμβακούρη η οποία όπως αναφέρεται «βαφτίζεται ανεξαρτητοποίηση» και για «προσωπικό όφελος» το οποίο εμφανίζεται ως «το καλό του νησιού» επισημαίνοντας ότι «η στήριξη στους καταστροφείς της Μυκόνου» μεταφράζεται στην ανακοίνωση της παραίτησης Βαμβακούρη ως «λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια» . Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας με στόμφο ότι «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς». 
 
Ο κ. Βερώνης κάνει λόγο για «ιδιοτέλεια» και «καιροσκοπισμό» πίσω από την παραίτηση Βαμβακούρη και  ξεκαθαρίζει ότι «Παρά τα πισώπλατα μαχαιρώματα» τα στελέχη της παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά» συνεχίζουν τον αγώνα τους για να ανακόψουν τον «κατήφορο του νησιού».
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:  
 
 <ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ>!!!
Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, εύκολα η αποστασία βαφτίζεται "ανεξαρτητοποίηση", το προσωπικό όφελος εμφανίζεται ως "το καλό του νησιού" και η στήριξη στους καταστροφείς της Μυκόνου ως
" λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια"
Όμως, παρά τα πισώπλατα μαχαιρώματα τα στελέχη της παράταξης
" Μύκονος Πρώτη Ξανά" παραμένουμε πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας και συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας για να ανακόψουμε τον κατήφορο του νησιού μας και να κερδίσουμε το στοίχημα γιά ένα βιώσιμο μέλλον. Όσο για αυτούς που από ιδιοτέλεια και καιροσκοπισμό εγκαταλείπουν τον αγώνα, τους ευχόμαστε "καλή τύχη" και τους υπενθυμίζουμε ότι "την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη όμως ουδείς.