Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη, ο Αλέκος Βαμβακούρης (κορνίβας)

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη, ο Αλέκος Βαμβακούρης (κορνίβας)

 

 

 

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη υπέβαλλε σήμερα ο Αλέκος Βαμβακούρης  (Κορνίβας). 
 
Ο Αλέξανδρος Βαμβακούρης (Κορνίβας) ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» με την ακόλουθη γραπτή δήλωση, η οποία κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου Μυκόνου ενώπιον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου : 
 
«Η πολιτική αυτή επιλογή μου, έρχεται σε μία περίοδο δύσκολη για το νησί μας. Είμαι πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος, ο αρχαιότερος αυτού του συμβουλίου, και βλέπω πως η πολιτεία δεν έχει καταλάβει την προσοχή που πρέπει να δώσει στη Μύκονο.
 
Τα πράγματα δεν είναι, όπως παλιά. Το νησί έχει μεγαλώσει πολύ, είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα και για να γίνει αυτό πρέπει να ενωθούμε.
 
Με τους συναδέλφους μου, οι οποίοι με τίμησαν και αντίστοιχα τους τίμησα και εγώ, έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Και αυτοί θέλουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν, οτι τώρα περισσότερο από από ποτέ, πρέπει να μπουν στην άκρη τα προσωπικά και να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν. 
 
Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ανεξαρτητοποιούμαι, για να μπορέσω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κοινή προσπάθεια, για το καλό του νησιού μας».