Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

 

 

 

Το ξενοδοχειακό brand Casa Cook άνοιξε το νεότερο ξενοδοχείο του στη Μύκονο, το οποίο περιλαμβάνει 26 πολυτελείς σουίτες και βίλες με θέα στην παραλία του Όρνου.

Το ξενοδοχείο, το οποίο είναι αποκλειστικά για ενήλικες και αποτελεί το μικρότερο του brand μέχρι στιγμής, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει αρμονικά με την τοπική αρχιτεκτονική.

Βρίσκεται κοντά στη Χώρα της Μυκόνου και κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό, σχεδιασμένο από φυσικά υλικά και καθαρές γραμμές σε γήινους τόνους χρωμάτων.

Ο Έλληνας σεφ Ανδρέας Ντούγιας, είχε βοηθήσει στο γαμήλιο μενού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, είναι υπεύθυνος της γαστρονομικής όμαδας του ξενοδοχείου, η οποία θα σερβίρει στους επισκέπτες κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας με σύγχρονα στοιχεία.

Οι κοινόχρηστοι χώροι γύρω από το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πισίνα, ξύλινες πέργκολες και χώρους εστίασης σχεδιασμένους για παραδοσιακές ελληνικές συγκεντρώσεις. Οι mixologist του ξενοδοχείου λειτουργούν το μπαρ από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενώ ιδιωτική κάβα προσφέρει στους επισκέπτες κορυφαίες επιλογές κρασιών από όλο τον κόσμο.

Το brand, συμφερόντων του κινεζικού ομίλου Fosun, είχε δημιουργηθεί ως ιδέα από την Thomas Cook, πριν η τελευταίας καταρρεύσει το 2019. Η Fosun είναι ιδιοκτήτρια του online τουριστικού γραφείου Thomas Cook.
tornosnews.gr