Ο Μιχάλης Ζουγανέλης παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Μυκόνου και παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος

Ο Μιχάλης Ζουγανέλης παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Μυκόνου και παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

Ο Μιχάλης Ζουγανέλης παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδήμαρχου Μυκόνου για λόγους υγείας όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική του τοποθέτηση και θα συνεχίσει τη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Μάλιστα διευκρινίζει πως παραμένει μέλος της Πρωτοβουλιας Δράσης και στηρίζει το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Η σχετική τοποθέτηση στο Μέσα Μαζικής Δικτύωσης

Φίλες και φίλοι,
Στη ζωή μερικές φορές υπάρχουν και οι λεγόμενες στραβές, που ευτυχώς στην περίπτωσή μου δεν είναι μεγάλες, είναι όμως αρκετές για να με φέρουν μπροστά σε   διλήμματα και αποφάσεις.
Δυστυχώς μετά την νοσηλεία μου για ένα μήνα  στο νοσοκομείο λόγω COVID και μετά από τόσους μήνες επιμένουν να υπάρχουν συμπτώματα, που με εμποδίζουν να είμαι όπως παλιά. Και όσο περνάνε οι εβδομάδες και υπάρχει δόξα τω θεώ πολύ δουλειά αυτό με επιβαρύνει περισσότερο. Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι λίγο ( εγωιστής και περήφανος και ό,τι κάνω, θέλω να το κάνω καλά. Έτσι αποφάσισα και ζήτησα από τον Δήμαρχο και πάνω από όλα φίλο Κωνσταντίνο  να αφήσω τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και να παραμείνω στη θέση του δημοτικού συμβούλου
Διευκρινίζω σε όλους τους τόνους, ότι παραμένω μέλος της Πρωτοβουλιας Δράσης και στηρίζω το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.
Ελπίζω μέχρι του χρόνου που θα γίνουν εκλογές να έχω πάρει τα πάνω μου και να ξαναζητήσω την ψήφο σας γιατί πραγματικά και αγαπάω το Δήμο και θέλω να προσφέρω.
Με την ανακοίνωση μου αυτή κανονικά θα έπρεπε να αναφέρω και τα πράγματα που έκανα  αυτη την περίοδο, αλλά όσοι με γνωρίζετε δεν είμαι των πρέπει και των πρωτοκόλλων, άρα δεν θα το κάνω.
Όσοι με ξέρουν…ξέρουν
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου, όλους τους δημοτικούς συμβούλους και βέβαια πέρα και πάνω από όλα τον Κωνσταντίνο που απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος.