Έσβησε η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Έσβησε η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

 

Μετά την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου έσβησε η φωτιά στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου χωρίς να γίνουν ζημιές στις επιχειρήσεις που βρισκόντουσαν πολύ κοντά στο σημείο.

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν 7 πυροσβέστες, 3 οχήματα καθώς και μία υδροφόρα του Δήμου Μυκόνου.Κάηκαν 4 στρέμματα ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς για το συγκεκριμένο θέμα:

«Ευχαριστώ πολύ την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση και την επιτυχημένη κατάσβεση της φωτιάς στον Άγιο Στέφανο. Η εγκατάσταση της πυροσβεστικής υπηρεσίας τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συντελέσει σημαντικά στις γρήγορες και αποτελεσματικές πυροσβέσεις, όποτε αυτές χρειάζονται.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή σε απόλυτη συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα έχουμε διασφαλίσει τη στέγαση όλων των πυροσβεστών που έχουν αποσπαστεί για φέτος το καλοκαίρι στο νησί (9 στον αριθμό), όπως επίσης την προμήθεια -με δημοτικούς πόρους, καυσίμων για τα πυροσβεστικά οχήματα, 2 αντλίες υδάτων και 1 μηχανής 125c για τις ανάγκες της υπηρεσιας στο πλαίσιο δράσεων πυροπροστασίας για τις ανάγκες του νησιού. Η Δημοτική αρχή και η πολιτική προστασία βρίσκονται έμπρακτα δίπλα σε όλες τις ανάγκες της πυροσβεστικης.»