Ο Καραγκιόζης και οι Burger Project απόψε στο 1ο Δημοτικό! Είσοδος Ελεύθερη

Ο Καραγκιόζης και οι Burger Project απόψε στο 1ο Δημοτικό! Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Το KIDS FUNNY DAYS φιλοξενεί σήμερα μία ξεχωριστή μουσική παράσταση Θεάτρου Σκιών. Η «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ηλία Καρελλά. 
 
O σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικό κοινό τα τελευταία χρόνια, εμπνέεται από το κλασικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν και δημιουργεί ένα πρωτότυπο έργο με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη. 
 
Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων! 
 
Πίσω από το μπερντέ ο Ηλίας Καρελλάς δίνει ζωή με τη φωνή του στους χαρακτήρες του έργου, ενώ τη δισδιάστατη σύμβαση «σπάει» με την παρουσία της η αγαπημένη μπάντα των Burger Project, που γίνεται μουσικός συνοδοιπόρος του του Καραγκιόζη και της παρέας του, παίζοντας ανατρεπτική μουσική και ξεχωριστές διασκευές από όλον τον κόσμο. 
 
 
Το διαχρονικό μυθιστόρημα του Βερν μεταμορφώνεται σε ένα πολύχρωμο παραμύθι για παιδιά, γεμάτο χιούμορ και περιπέτεια. Στην ειδική διασκευή για Θέατρο Σκιών, στους ρόλους του Φιλέα Φογκ και του Πασπαρτού συναντάμε τον Μπαρμπα-Γιώργο και τον Καραγκιόζη αντίστοιχα. Ο ξακουστός θείος του Καραγκιόζη, ο Μπάρμπα-Γιώργος στοιχηματίζει μια μέρα στο καφενείο του χωριού, ότι θα καταφέρει να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 μόλις ημέρες! 
 
Η περιπέτεια ξεκινά έχοντας στο πλευρό του τον πολυμήχανο ανιψιό του Καραγκιόζη. Ταξιδεύοντας με τρένα, καράβια, ελέφαντες και αερόστατα, οι πρωταγωνιστές θα περάσουν πολλές δυσκολίες, εμπόδια, τυφώνες και καταιγίδες! Θα καταφέρει άραγε ο Μπάρμπα-Γιώργος να γυρίσει πριν ο χρόνος τελειώσει κερδίζοντας το στοίχημα; Ελάτε να ταξιδέψουμε από την Ευρώπη μέχρι την Ασία και από την Αφρική ως την Αμερική με όχημα το χιούμορ και τη μουσική μέσα από μία συναρπαστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 102 ετών.
 
KIDS FUNNY DAYS στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στη Λάκκα Μυκόνου, Ώρα έναρξης 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με πολλή μουσική, παιχνίδια και δρώμενα για τα παιδιά. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ