Ο Δήμαρχος Μυκόνου υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της Kuwait Airways

Ο Δήμαρχος Μυκόνου υποδέχθηκε την πρώτη πτήση της Kuwait Airways

 

 

 

Σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς υποδέχτηκε μαζί με την Βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού και την Εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμού Τόνια Ανδρονίκου την πρώτη πτήση της Kuwait Airways στο νησί.

Η απόφαση της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας  να πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη, στο νησί μας αποτελεί άλλη μία νέα και ισχυρή διεθνή συνεργασία και αναδεικνύει τη δυναμική της Μυκόνου, ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού.

Πρόκειται για μια ουσιαστική ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές του νησιού μας, που  επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η Μύκονος συνδέει δύο διαφορετικούς κόσμους, γεφυρώνει λαούς και ενώνει πολιτισμούς.

Μάλιστα σε τοποθέτηση του στα μέσα μαζικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μυκόνου ευχαρίστησε τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, αλλά και την εταιρεία Fraport Greece HQ για τη θετική τους συνεισφορά στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει με επιμονή και μεθοδικότητα την ανάληψη στοχευμένων πρωτοβουλιών με στόχο την ακόμα πιο στενή συνεργασία με διεθνείς προορισμούς.