Στη Μύκονο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος

Στη Μύκονο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Από αριστερά ο κ. Γιάννης Θεοχάρης, ο κ. Πέτρος Δακτυλίδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ο κ. Γιώργος Γρυπάρης, η κα Ελένη Κοντιζά και ο κ. Νικόλαος Δακτυλίδης.

Στη Μύκονο βρέθηκε σήμερα (26/05) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο κ. Λιόλιος πραγματοποίησε το πρωί συνάντηση με μέλη της Διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου και πιο συγκεκριμένα με τους αντιπρόεδρους του ΑΟ Μυκόνου, Νικόλαο Δακτυλίδη και Ιωάννη Θεοχάρη, τον έφορο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Γιώργο Γρυπάρη, τον έφορο ακαδημιών Πέτρο Δακτυλίδη καθώς και με την Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου Ελένη Κοντιζά με τους οποίους μίλησαν για το μέλλον του μπάσκετ στο νησί μας.


Ο κ. Λιόλιος με την Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς κα Κοντιζά και τα μέλη της Διοίκησης του Τμήματος Μπάσκετ του ΑΟΜ κ. Πέτρο Δακτυλίδη (αριστερά) και Γιώργο Γρυπάρη (δεξιά)

Στη συνέχεια ο κ. Λιόλιος συνοδευόμενος από μέλη του δραστήριου τμήματος του Αθλητικού Ομίλου του νησιού μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Άνω Μεράς, παρακολούθησε την προπόνηση τμημάτων των ακαδημιών του Ομίλου και συνομίλησε με τους προπονητές των ομάδων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε με τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας καθώς και για την εξέλιξη που υπάρχει στο Κυκλαδίτικο μπάσκετ.

Η διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου παρέδωσε στον κ. Λιόλιο ως αναμνηστικό την φανέλα της ομάδας. Στη φωτό από δεξιά ο κ. Λιόλιος, ο κ. Γιάννης Κέφης και η κα Κοντιζά.