Μύκονος και Σαντορίνη στους 10 top προορισμούς της χώρας σύμφωνα με την Deutsche Welle

Μύκονος και Σαντορίνη στους 10 top προορισμούς της χώρας σύμφωνα με την Deutsche Welle

 

 

Για το comeback της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας κάνει λόγο η αγγλική έκδοση της Deutsche Welle, παρουσιάζοντας μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς της χώρας ενόψει μιας γεμάτης καλοκαιρινής σεζόν.

Ανάμεσα στους 10 αυτούς προορισμούς της Ελλάδας, βρίσκεται η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Σαντορίνη

Σκαρφαλωμένη σε αυτό το ηφαιστειακό νησί, η πόλη της Οίας είναι ένα από τα πιο διάσημα σημεία για να δει κανείς ή να βγάλει το φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Αν και το νησί είδε λιγότερους τουρίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η δημοτικότητά του δεν έχει μειωθεί. Οι τιμές των ξενοδοχείων στα Φηρά και την Οία είναι υψηλές, ωστόσο το νησί έχει πολλά γοητευτικά χωριά που προσφέρουν μια πιο αυθεντική εμπειρία. Το νησί παράγει επίσης τοπικά κρασιά.

Μύκονος

Η απάντηση της Ελλάδας στην Ίμπιζα. Το κυκλαδίτικο νησί αποτελεί το ιδανικό μέρος πάρτι για τους πλούσιους. Ωστόσο, πέρα ??από τα γεμάτα γιοτ λιμάνια του, το νησί έχει λαμπερά δείγματα λευκής, κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και πλήθος από πραγματικά εκπληκτικές παραλίες. Από τη Μύκονο μπορεί κανείς να επισκεφθεί το ακατοίκητο νησί της Δήλου, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Πηγή:ot.gr