Υποδοχή του εντυπωσιακού «Odyssey of the Seas» στο λιμάνι της Μυκόνου

Υποδοχή του εντυπωσιακού «Odyssey of the Seas» στο λιμάνι της Μυκόνου

 

Μία πλωτή πολιτεία, το Odyssey of the Seas είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Με 16 καταστρώματα, 15 εστιατόρια, δύο πισίνες και 7.000 κόσμο πλήρωμα και επιβάτες, ο θαλάσσιος κολοσσός έφτασε σήμερα το πρωί στη Μύκονο και φιλοξενήθηκε στο νέο λιμάνι. 
 
Με 348 μέτρα μήκος και 2.105 καμπίνες, το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean «έκρυψε» τη Μύκονο. 
 
 
Το πρωί έγινε στην προβλήτα μια μικρή τελετή κατά την διάρκεια της οποίας αντιπροσωπεία της Μυκόνου αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τάκη Μάνεση, τον Λιμενάρχη Μυκόνου Μιχάλη Κτενά, την Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά και την Τουριστική πράκτορα Ελένη Κουσαθανά, υποδέχθηκε τον καπετάνιο και μέλη του πληρώματος, συνομίλησαν μαζί τους για την πρώτη άφιξή τους στο νησί και το πρόγραμμα των προσεγγίσεων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 
 
Στο τέλος της συνάντησης αμφότεροι αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες. 
Το στολίδι της εταιρίας, θα προσεγγίζει το λιμάνι της Μυκόνου 4 φορές το μήνα, ενώ εκτός της Μυκόνου θα επισκέπτεται την Σαντορίνη και τη Ρόδο. 
 
Το εντυπωσιακό υπερσύγχρονο πλοίο παρέχει μεταξύ άλλων και μια σειρά από δραστηριότητες για τους επιβάτες του, ενώ στα αξιοσημείωτα του πλοίου περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο indoor activity space στη θάλασσα με το πιο διαδραστικό arcade εν πλω, με επαυξημένης πραγματικότητας τοίχους και πατώματα για high tech εμπειρίες.