Κρουαζιέρες της «Costa Cruises» από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο

Κρουαζιέρες της «Costa Cruises» από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο

 

 

 

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Venezia ξεκίνησε δρομολόγιο από την Κωνσταντινούπολη με προσεγγίσεις στην Τουρκία και την Ελλάδα, έπειτα από συνεργασία της ιδιοκτήτριας εταιρίας Costa Cruises με την Turkish Airlines, τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Τουρκίας και το λιμάνι Galataport.

Για τις ανάγκες του ταξιδιού αυτού, προσφέρεται πακέτο «Fly & Cruise» από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες μέσω προγραμματισμένων πτήσεων της Turkish Airlines.

Το δρομολόγιο του Costa Venezia περιλαμβάνει αναχώρηση και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και θα πραγματοποιείται από την 1η Μαϊου έως τις 13 Νοεμβρίου του 2022 με δύο διαφορετικές παραλλαγές, διάρκειας μιας εβδομάδας, στην Τουρκία και την Ελλάδα, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν σε κρουαζιέρας 15 ημερών με οκτώ προσεγγίσεις.

Η πρώτη παραλλαγή περιλαμβάνει διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και προσεγγίσεις σε Μύκονο και Αθήνα, ενώ το δεύτερο διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι, και προσεγγίσεις στη Ρόδο και το Ηράκλειο.

Τα δύο δρομολόγια πρόκειται να συνεχιστούν και πάλι από την Άνοιξη του 2023.

Οι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ακρόπολη, να γευθούν τον ήλιο στις παραλίες της Μυκόνου, της Ρόδου και της Κρήτης, να απολαύσουν βραδινό γεύμα σε ταβέρνα της Μυκόνου και να επισκεφθούν την Κνωσσό.

tornosnews.gr