Ντίνα Σαμψούνη: Χαράξαμε το ανέλπιστο! Πετύχαμε πολλά. Χωρίς εκπτώσεις σε ανθρώπους και νοσήματα.

Ντίνα Σαμψούνη: Χαράξαμε το ανέλπιστο! Πετύχαμε πολλά. Χωρίς εκπτώσεις σε ανθρώπους και νοσήματα.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη εξαίρει τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Μονάδας της Μυκόνου και ευχαριστεί τόσο τους φορείς, όσο και τους ανθρώπους του νησιού που στηρίζουν με κάθε τρόπο το Κέντρο Υγείας.
 
"Χαράξαμε το ανέλπιστο! Πετύχαμε πολλά. Χωρίς εκπτώσεις σε ανθρώπους και νοσήματα. Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο που στη διανυκτέρευση μιας ζωής πορεύεται προς τις ουτοπίες με μόχθο" αναφέρει η κα Σαμψούνη και συνεχίζει "Στόχος μου και στόχος όλων μας, είναι το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, να είναι ίσως το πρώτο σύγχρονο Κέντρο Υγείας της Ελληνικής Περιφέρειας. Σε αυτόν το δύσκολο δρόμο ήδη λειτουργεί αξονικός τομογράφος στο μοναδικό Κ.Υ της Ελλάδας.
 
Η άοκνη παρουσία όλων των εργαζομένων αποτελεί το ισχυρότερο όπλο για την επίτευξη των στόχων μας. Των ιατρών, των νοσηλευτριών,των ανθρώπων των εργαστηρίων μας, του προσωπικού καθαριότητας, του διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού, αλλά και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που κρατούν μέσα τους φωτεινό τον ήλιο της προσφοράς και της φροντίδας προς τον άνθρωπο.
 
Όλοι ΜΑΖΙ, ανιδιοτελείς, για να συνεισφέρουμε σε αυτήν την αστραπιαία ευδαιμονία της ζωής.
Για αυτό και τους ευχαριστώ θερμά για τη δημιουργική συνεργασία και συμπαράστασή τους, στο δύσκολο έργο της επίτευξης των στόχων μας".
 
Τέλος, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς, ανθρώπους, επιχειρήσεις, που αποδεικνύουν το μεγαλείο της Μυκονιάτικης Ψυχής έμπρακτα, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες μας και ευελπιστώντας να αποτελέσουν υποδείγματα και προτροπή προς μίμηση.