Τόνια Ανδρονίκου: Κινούμαι νομικά απέναντι σε ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις

Τόνια Ανδρονίκου: Κινούμαι νομικά απέναντι σε ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις

 

 

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε η ανάρτηση του Νίκου Κάπλαντζη στα social media η οποία αναφερόταν στην Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Τουρισμού Τόνια Ανδρονίκου αφήνοντας αιχμές για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η ανάρτηση εμπλέκει τόσο τον σύζυγο της κας Ανδρονίκου, όσο και τον Δήμαρχο κ. Κουκά. Ο κ. Κάπλατζης "αναδημοσίευσε" όπως έγραψε «σχόλιο πολίτη» για το θέμα σχολιάζοντας το ως εξής: «Το αναδημοσιεύω μήπως γίνουμε σοφότεροι».
 
Η ανάρτηση αφορούσε το «ιστορικό» ακινήτου που όπως αναφέρει βρίσκεται πλέον στην κατοχή της κας Ανδρονίκου με αφορμή τις συζητήσεις για το άνοιγμα σε αυτό διεθνούς φήμης club πολυεκατομμυριούχων, τη στιγμή που στο ίδιο ακίνητο στο παρελθόν αν και είχε ζητηθεί δεν δόθηκε άδεια για επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
Η κα Ανδρονίκου στην απάντησή της κάνει λόγο για στοχευμένο πόλεμο σε βάρος της τονίζοντας ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του κ. Κάπλαντζη και το ίδιο θα πράξει ενάντια σε όποιον αναπαράγει «ψευδείς και συκοφαντικές» αναρτήσεις σε βάρος της. 
 
Ακολουθεί αναλυτικά η απάντηση της κας Ανδρονίκου:
«Με απόλυτο σεβασμό στο ενδιαφέρον όλων για τον τόπο μας, με απόλυτη κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις και με απόλυτη συνειδητοποίηση ότι σε μια κοινωνία υπάρχουν διαφορετικά συμφέροντα, διαπιστώνω με πραγματική λύπη ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει από συγκεκριμένα άτομα ένας στοχευμένος πόλεμος λάσπης με αφορμή το άνοιγμα γνωστού εστιατορίου στη χώρα της Μυκόνου. Για όλα όμως υπάρχουν όρια. Όρια ηθικής, όρια ανοχής, όρια αξιοπρέπειας.
Η σημερινή ανάρτηση στα social media του κ. Νίκου Κάπλαντζη ξεπέρασε κάθε όριο γιατί είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντική. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα κιόλας κινήθηκα νομικά κατά του κ. Κάπλαντζη και ενημερώνω ότι θα τηρήσω την ίδια στάση και για όσους αναδημοσεύσουν ή αναπαράξουν την απολύτως ψευδή, αισχρή και κατασυκοφαντική ανάρτηση του.
Στον τόπο αυτό όλοι γνωριζόμαστε καλά. Όλες οι προσωπικές και οικογενειακές επιχειρηματικές δραστηριότητες ήταν και παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια απόλυτα διαφανείς και νόμιμες. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν συκοφάντη ή πολιτικό φερέφωνο, να διαβάλει το όνομα, την τιμή και την υπόληψή μου προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτικές του σκοπιμότητες ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ή την ανάγκη του καθενός για πρόσκαιρη προβολή. 
Ως αιρετό μέλος του δημοτικού συμβουλίου τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και εργάζομαι με συνέπεια και ευθύνη για το καλό του τόπου μας. Και έτσι θα συνεχίσω να κάνω, χωρίς φόβο και πάθος αλλά μόνο με αγάπη για το νησί. Γιατί σίγουρα αυτό το νησί, ανεξάρτητα από πολιτικές και αυτοδιοικητικές διαφορές, αξίζει πολλά περισσότερα από το ψέμα και τη συκοφαντία».