Επίσκεψη του Δήμαρχου Μυκόνου στα έργα που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ

Επίσκεψη του Δήμαρχου Μυκόνου στα έργα που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ

 

 

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκά πραγματοποίησε επίσκεψη στα έργα, που υλοποιεί η ΔΕΥΑΜ με στόχο την βελτίωση της ύδρευσης και της αποχέτευσης για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Μάλιστα με σχετική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος αναφέρει: «Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι στοχευμένες κατά κύριο λόγο σε προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν ως βασικό στόχο την επίλυσή τους ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση τα έργα αυτά προστίθενται στην αναβάθμιση  του βιολογικού καθαρισμού της Αλεόμανδρας που είναι σε εξέλιξη, καθώς και στη συστηματική και προγραμματισμένη βελτίωση των υποδομών για την συνολική διαχείριση αστικών λυμάτων και στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου νερού, τα οποία είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχει διασφαλιστεί η άμεση χρηματοδότησή τους.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ την ΔΕΥΑΜ και τους ανθρώπους της για την προσπάθεια οριστικής επίλυσης διαχρονικών προβλημάτων στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ο εκσυγχρονισμός και η εξασφάλιση νέων υποδομών, οφείλουν να γίνουν και θα γίνουν».