Γ Ρουσουνελος: Ιδιαίτερα τιμητική η ψήφος όλων των συμβούλων

Γ Ρουσουνελος: Ιδιαίτερα τιμητική η ψήφος όλων των συμβούλων

 

 

 

Με την ψήφο εμπιστοσύνης των συμβούλων όλων των παρατάξεων ανανέωσε την θητεία του κατά την χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Ρουσουνελος. Η ψηφοφορία ανέδειξε ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής ο οποίος με σημερινή δήλωση του στον προσωπικό του προφίλ στο FB ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους και ιδιαιτέρως τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κούκα για την εμπιστοσύνη τους.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Ρουσουνέλος:

Η ανανέωση της θητείας μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με την ψήφο όλων των Συμβούλων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναδεικνύει τη βούληση όλων για την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά για την εμπιστοσύνη του, αλλά και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων για τον σεβασμό τους στο πρόσωπό μου. Πίστευα και πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας αυτού του τόπου είναι ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα επειδή βάζει τις σωστές προτεραιότητες και το κυριότερο λειτουργεί συνθετικά  και ενωτικά.

Είμαι σίγουρος ότι και τα επόμενα δύο χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να είναι ένας τόπος ουσιαστικού και δημιουργικού διαλόγου με βασικό κριτήριο το καλό του νησιού.