(ΦΩΤΟ) Ελένη Κοντιζά: Το 2021 ήταν μια χρονιά δημιουργική και πλούσια σε δράσεις

(ΦΩΤΟ) Ελένη Κοντιζά: Το 2021 ήταν μια χρονιά δημιουργική και πλούσια σε δράσεις

 

"Αποχαιρετώντας το 2021 είθισται να κάνουμε μια ανασκόπηση των στιγμών που πέρασαν" αναφέρει σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου Ελένη Κοντιζά. Η κα Κοντιζά σε μια πολύ όμορφη παρουσίαση δημοσίευσε στιγμιότυπα των εκδηλώσεων αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά που πέρασε από το Τμήμα της και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους. Χαρακτηριστικά η κα Κοντιζά αναφέρει:
 
"Αποχαιρετώντας το 2021 είθισται να κάνουμε μια ανασκόπηση των στιγμών που πέρασαν. Ως Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου θέλω να αναφέρω ότι ήταν μια χρονιά δημιουργική και πλούσια σε δράσεις. Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής, με οδηγό το στόχο μας για την διατήρηση και ανάδειξη του Πολιτιστικού μας αποθέματος και του Αθλητικού πνεύματος και ιδεώδους, ως Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς καταθέσαμε το πολιτιστικό μας στίγμα με μια σειρά σημαντικών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. 
 
Πραγματοποιήσαμε το 1ο Mykonos Basketball Camp φέρνοντας για πρώτη φορά στο νησί πολλές και σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. 
 
 
Καθιερώσαμε το Mykonos Youth Festival πραγματοποιώντας το με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά και δώσαμε βήμα σε νέους και σε δημιουργικούς ανθρώπους του τόπου μας.
 
 
 
 
 
 
 
Στο ξεκίνημα της χρονιάς λόγω των υγειονομικών συνθηκών διοργανώσαμε διαδικτυακές εκδηλώσεις, κυνήγι θησαυρού, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά αλλά και μεγάλους σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα Μυκόνου.
Παράλληλα λάβαμε μέρος για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς του νησιού, με εκδηλώσεις που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 
 
 
 
 
 
 
Επίσης, διανύοντας μια επετειακή χρονιά, αποτύσαμε φόρο τιμής στη Μαντώ Μαυρογένους και στους Ήρωες και Αγωνιστές του 1821 σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, την Μουσική Σχολή Δημήτρη Φίννις, το Λαογραφικό μας Μουσείο και τις χορευτικές μας ομάδες και συλλόγους, Ανεμόμυλοι, Μαντώ και Μυκονιάτικη Βεγγέρα, φορείς του νησιού μας που δίνουν το δικό τους παρών στην διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας. 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά για να γίνουν πράξη συνεργάστηκαν και εργάστηκαν αγόγγυστα, μπροστά και πίσω από τη σκηνή, πολλοί άνθρωποι. Τους ευχαριστώ όλους προσωπικά και τον καθένα ξεχωριστά για την σημαντική συμβολή τους και εύχομαι το 2022 να είναι μία ακόμη καλύτερη και με λιγότερους περιορισμούς χρονιά, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά", κατέληξε η κα Κοντιζά.