Πλιάτσικο στις θυρίδες της Άνω Μεράς (Δείτε φωτό)

Πλιάτσικο στις θυρίδες της Άνω Μεράς (Δείτε φωτό)


Βανδαλισμούς δέχθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου οι ταχυδρομικές θυρίδες που βρίσκονται στην Άνω Μερά. Άγνωστοι μπήκαν στον χώρο που τις φιλοξενεί, άνοιξαν περίπου 15 από αυτές και σκόρπισαν παντού το περιεχόμενό τους.

 

Λογαριασμοί δημοσίων υπηρεσιών, έγγραφα που αποτελούν προσωπικά δεδομένα των παραληπτών τους, ακόμα και προεκλογικά φυλλάδια σκόρπισαν στον χώρο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που οι θυρίδες της Άνω Μεράς γίνονται αντικείμενο βανδαλισμών. Μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες είναι ίσως η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο κάτι που ουσιαστικά καταδικνύει ότι μπορεί και τα ίδια άτομα να προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις. Τις προηγούμενες φορές ωστόσο, οι ασυνείδητοι είχαν "φροντίσει" μάλιστα να αφοδεύσουν πριν φύγουν και να σκεπάσουν τις ακαθαρσίες τους με τα χαρτιά από τις θυρίδες! 

 

Κανείς δεν γνωρίζει αν οι άγνωστοι κάτι έψαχναν σε αυτές. Ωστόσο αυτό που είναι πλέον οφθαλμοφανές είναι ότι οι θυρίδες ή θα πρέπει να αλλάξουν χώρο ή να τοποθετηθούν κάμερες παρακολούθησης σε αυτές ή να κλειδώνουν το βράδυ. 

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος που ενημερώθηκε για το συμβάν αλλά και η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.