Ένα ακόμη ηχηρό όνομα στο χώρο της διασκέδασης προσγειώνεται στο νησί

Ένα ακόμη ηχηρό όνομα στο χώρο της διασκέδασης προσγειώνεται στο νησί

 

 

Σε παγκόσμιο κέντρο μεγάλων brand εξελίσσεται η Μύκονος καθώς οι αφίξεις διεθνών αλυσίδων και κολοσσών στο χώρο του κλάμπινγκ και της ξενοδοχείας αυξάνονται στο νησί.

Γνωστά ονόματα που διαγράφουν την δική τους λαμπρή διαδρομή στη nouvelle cuisine και όχι μόνο, προσφέρουν ήδη τις υπηρεσίες τους σε πελάτες με απαιτητικούς ουρανίσκους και δυνατά πορτοφόλια, ενώ το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για το νησί χρόνο με το χρόνο πολλαπλασιάζεται. 

Η Μύκονος πλέον φαίνεται να παίζει χωρίς αντίπαλο (για το μέγεθός της) στον Ελλαδικό χώρο στους προαναφερόμενους τομείς. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα, άλλη μία ηχηρή άφιξη ετοιμάζεται να "αναστατώσει" το χώρο της διασκέδασης. Ο λόγος για το μυθικό Billionaire, ένα κλαμπ για βαριά πορτοφόλια που έχτισε το όνομα του με τα απίστευτα πάρτι και τα εντυπωσιακά του σόου, που όπως αναφέρει το "Πρώτο Θέμα" θα πραγματοποιήσει επένδυση 3 εκατ. ευρώ στο νησί. Η επιχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα εγκατασταθεί στον παραδοσιακό οικισμό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάκκας.

Αν κρίνει κανείς από τις επενδύσεις που συρρέουν τα τελευταία χρόνια στον παραδοσιακό οικισμό, όλα δείχνουν ότι ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της διασκέδασης, ενώ στο σύνολό τους η άφιξη τόσων σημαντικών brands δίνει το στίγμα της αλλαγής που χρόνο με το χρόνο γίνεται στον τόπο, με ό,τι αυτό ουσιαστικά συνεπάγεται.