Εκδήλωση για τις προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και στη Μύκονο το 2022

Εκδήλωση για τις προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και στη Μύκονο το 2022

 

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στην εκδήλωση της Jet2Holidays η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.
 
Η σχετική ανακοίνωση
 
Την εμπιστοσύνη του στις προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά και στη Μύκονο το 2022, το άνοιγμα νέων προορισμών στη χώρα και τη διάθεση 2  πτήσεων την εβδομάδα στο νησί μας επεσήμανε ο Διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2Holidays κ. Steve Heapy κατά τη διάρκεια εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου για την ενημέρωση εκπροσώπων των ξενοδοχείων του νησιού. 
 
Επισημαίνεται  ότι η αεροπορική εταιρεία του ομίλου είναι η τρίτη μεγαλύτερη εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η δραστηριότητά του ως tour operator βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βρετανικής αγοράς. 
 
Από την πλευρά μου ανέδειξα την επιτυχημένη τουριστική περίοδο για το νησί και το στρατηγικό μας στόχο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την επέκταση της περιόδου υψηλής επισκεψιμότητας (high season) μειώνοντας την περίοδο χαμηλής επισκεψιμότητας (low season) και την ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού, όπως ο γαστρονομικός, ο πολιτιστικός, ο  συνεδριακός. 
 
Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων η εμπέδωση σχέσεων συνεργασίας με τους μεγάλους διεθνείς παίκτες του κλάδου, αλλά και η πιο στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική σε διεθνές επίπεδο.