Μπάσκετ και Tae Kwon Do είχε η 3η μέρα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας στη Μύκονο

Μπάσκετ και Tae Kwon Do είχε η 3η μέρα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας στη Μύκονο

 

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η 3η μέρα της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας που πραγματοποιεί ο Δήμος Μυκόνου και το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητσιμού και Νέας Γενιάς όπου σήμερα παρουσιάστηκαν τα αθλήματα του μπάσκετ και του Tae Kwo Do.
 
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε σήμερα στις 18:30 με τον προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών του Α.Ο. Μυκόνου κ. Γιώργο Σκόρδο να παρουσιάζει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και πιο συγκεκριμένα μίλησε για το κέρδος που έχουν τα παιδιά ως αθλητές και στη συνέχεια πραγματοποίησε μια μικρή προπόνηση με τους νεαρούς αθλητές. Εκεί βρέθηκαν και οι παίχτες της ανδρικής ομάδας, οι Άγγελος Τσάμης, Πάρης Μάρτζο και τον Βασίλη Μακρή.
 
Στης συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 20:00 ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών κ. Παναγιώτης Μουγγός παρουσίασε το άθλημα του Tae Kwo Do μέσα από μια σειρά ασκήσεων και επιδείξεων ενώ μίλησε και για της επιτυχίες που έχει προσφέρει στη Μύκονο.
 
Αύριο κλείνει η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού του Δήμου Μυκόνου με μία, ποδηλατοδρομία στις 17:30 η οποία όμως αντί για το Αλιευτικό Καταφύγιο Ταγκού θα ξεκινήσει από την περιοχή κολοκύθα στο παλιό Λιμάνι.