Με Brazilian Ziu Zitsu και ποδόσφαιρο συνεχίστηκε η Εβδομάδα Αθλητισμού του Δήμου Μυκόνου

Με Brazilian Ziu Zitsu και ποδόσφαιρο συνεχίστηκε η Εβδομάδα Αθλητισμού του Δήμου Μυκόνου

 

Δυναμικά συνεχίστηκε και 2η μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου και το τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
 
Το πρώτο άθλημα της σημερινής (29/09) ημέρα το Brazilian Ziu Zitsu που παρουσιάστηκε στο γήπεδο Μπάσκετ του Γυμνασίου με τη συμμετοχή αρκετών μικρών αθλητών οι οποίοι γνώρισαν το άθλημα από κοντά. Προπονητής ήταν ο Hall of Famer του αθλήματος Γιάννης Μπλουτής.
 
Οι μικροί αθλητές παρουσίασαν πολλά προγράμματα αυτοάμυνας και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας.
 
Η ημέρα συνεχίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου όπου ο Μάκης Πούλος παρουσία του συνεργάτη του Δημήτρη Μπαλλή παρουσίασαν το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς φίλους της στρογγυλής θεάς να παίξουν και να αθληθούν.
 
Εντυπωσιακή ήταν και η ιστορική αναδρομή που έκανε ο Μάκης Πούλος σχετικά με το ποδόσφαιρο και την ιστορία του.
 
Εκπροσωπώντας τον Δήμο Μυκόνου, η υπεύθυνη πολιτισμού, αθλητισμού και νέας γενιάς Ελένη Κοντιζά, απηύθυνε χαιρετισμό και στις δύο εκδηλώσεις, όπου τόνισε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που αποκτούν όσοι ασχολούνται με την άθληση.  
 
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:
 
ΠΕΜΠΤΗ 30/09/2021
 
18:30 – 20:00 ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Γυμνασίου (ηλικίες 6-12)
20:00 – 21:00 TAE KWON DO (ηλικίες 4+) Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Γυμνασίου
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/10/2021
 
17:30 ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ / Έναρξη για ενήλικες και παιδιά έως από 12 ετών και άνω, από το αλιευτικό Καταφύγιο στο παλιό λιμάνι.