Συνάντηση του Δήμαρχου Μυκόνου με το νέο Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια

Συνάντηση του Δήμαρχου Μυκόνου με το νέο Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς επισκέφθηκε το νέο Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, για να τον ενημερώσει για τις θέσεις τους. 
 
Δείτε την τοποθέτηση του Δήμαρχου στα μέσα μαζική δικτύωσης
 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης στο νησί επισκέφθηκα το νέο Υπουργό Τουρισμού και καλό φίλο, Βασίλη Κικίλια, για να τον ενημερώσω για τις θέσεις μας.
 
Με δεδομένο ότι η Μύκονος είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός και με βάση τη φετινή εξαιρετική τουριστική περίοδο, παρά τη δύσκολη συγκυρία, επεσήμανα την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης. 
 
Στο πλαίσιο αυτό βασική προτεραιότητα είναι η αναβάθμιση των βασικών υποδομών και η δημιουργία νέων, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, αλλά και των εκατομμυρίων επισκεπτών που δεχόμαστε κάθε χρόνο. 
 
Με πολλή χαρά διαπίστωσα την καλή ενημέρωση και γνώση που είχε ήδη ο Υπουργός, καθώς και τη δέσμευσή του για μία ουσιαστική, στενή και ειλικρινή συνεργασία για την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του νησιού, αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή του. 
 
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Μυκονιάτισσα Γενική Γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου με την οποία είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο αυτό το διάστημα. 
 
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επιμονή την προσπάθειά μας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και την προστασία του μοναδικού μυκονιάτικου τοπίου.