Με μηνύσεις απειλεί το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κυριάκος Καλαμαράς

Με μηνύσεις απειλεί το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κυριάκος Καλαμαράς

 

 


Καυστικός και παράλληλα αποκαλυπτικός ο κ. Κυριάκος Καλαμαράς που κατέθεσε ότι παρευρέθηκε στο Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό «κατόπιν πιέσεως πολλών παραγόντων παρισταμένων και μη». Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας παίρνοντας τον λόγο δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά την δυσαρέσκειά του, σχετικά με την προσωπική του περιπέτεια στις συναλλαγές του με τον Δήμο.


Ο κ. Καλαμαράς, άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν τις συναλλαγές του, καταβάλλοντας προσπάθεια να μειώσουν και τον ίδιο προσωπικά απέναντι στην τοπική κοινωνία, με τις πράξεις τους. Αφενός με έγγραφά τους προς την Δ.Ο.Υ. Μυκόνου που αναφέρουν περί οφειλών του στον Δήμο, για μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας του την στιγμή που όπως ανέφερε δεν έχει καμία οικονομική οφειλή στον Δήμο, μετά και την αίσια κατάληξη που είχε η προσφυγή του στο δικαστήριο και έχοντας προσκομίσει όλα τα αποδεικτικά που του έχουν ζητήσει οι υπηρεσίες του Δήμου.

 

«Έχω πληρώσει τα πάντα και τα πληρώνω πάντα μόνος μου χωρίς να με καλέσει κανένας» επισημαίνει ο κ. Καλαμαράς και δηλώνει πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσει την συμβουλή των δικηγόρων του. «Συμβουλή των δικηγόρων μου όλα αυτά τα χρόνια είναι να μηνύσω και τον πρώην δήμαρχο και τον πρώην – νυν δήμαρχο γι’ αυτό το θέμα για τις ενέργειες που δεν έχουν κάνει, φυσικά και την οικονομική υπηρεσία. Δεν το έκανα από ανθρωπιστικούς λόγους. Τώρα όμως εδώ που φέρατε θα το κάνω για τους πάντες»!

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην MYKONOS NEWS που κυκλοφορεί