Ο Δήμος Μυκόνου έστειλε επιτυχώς τα είδη που συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες

Ο Δήμος Μυκόνου έστειλε  επιτυχώς τα είδη που συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες

 

 

Ο Δήμος Μυκόνου απέστειλε επιτυχώς τα είδη που συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας και τους πυροσβέστες στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών.
 
Μετά από τις ενέργειες του Δήμου Μυκόνου (Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας), του Π.Α.Κ.Ο. Γ ΑΞΙΩΤΗ και της ΚΔΕΠΠΑΜ, καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν πρόσφατα στις καταστροφικές φωτιές και για τους πυροσβέστες της πρώτης γραμμής, η ανταπόκριση της Μυκονιάτικης Κοινωνίας ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητικά μεγάλη.
 
Συνολικά, απεστάλησαν 379 κούτες περιλαμβάνοντας αγαθά όλων των ειδών.
Ειδικότερα, συλλέχθηκαν και εστάλησαν:
• 288 κούτες με τρόφιμα, φάρμακα και νερά στην Κοινότητα Ροβίων,
• 90 κούτες με δεκάδες ισοτονικά,
• 1 κούτα με ενεργειακά αναψυκτικά, βιταμίνες και παστέλια.
Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί ήταν οι Μυκονιάτες καθώς και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο που συνέδραμαν οικονομικά τον Ερυθρό Σταύρο καταθέτοντας μεγάλα χρηματικά πόσα υπέρ τον πυρόπληκτων.
 
O Δήμος Μυκόνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου, τους φορείς και όλους τους εθελοντές που κινητοποιήθηκαν προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για άμεση βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας και τους πυροσβέστες στην πρώτη γραμμή των πυρκαγιών.
 
Επίσης ο Δήμος Μυκόνου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που εργάζονται στο Δήμο Μυκόνου και είναι πάντοτε οι βασικοί μας συνεργάτες ώστε να επιτυγχάνονται όλοι οι θετικοί στόχοι για το νησί μας καθώς και στην μεταφορική εταιρεία Express Μυκόνου που ανέλαβε αφιλοκερδώς και με ιδιαίτερη προθυμία  τη μεταφορά όλων των ειδών.