Καταδίκη για τη σεζόν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Καταδίκη για τη σεζόν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

 

 

Με μια σκληρή ανακοίνωση για νέα μέτρα στο νησί μέχρι τις 26 Ιουλίου ο ΥΠ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κλείνει εμμέσως πλην σαφώς την σεζόν στο νησί. 
Η αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε την κυβέρνηση να αποφασίσει το κλείσιμο της μουσικής στο νησί της διασκέδασης και την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τη μια μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 06:00 το πρωί. 
 
Τα μέτρα εφόσον εφαρμοστούν βάζουν ταφόπλακα στη σεζόν τη στιγμή που το νησί είχε πάρει μεγάλες ανάσες από την αυξημένη τουριστική κίνηση.
 
Η Μύκονος είναι από τα νησιά που χτυπάει πρωτάθλημα στους εμβολιασμούς με περισσότερους από 400 ημερησίως με αποτέλεσμα να έχει μέχρι σήμερα εμβολιαστεί πάνω από το 90% των κατοίκων του.
 
Ωστόσο οι σημερινές ανακοινώσεις φανερώνουν ότι ακόμα και με τόσο μεγάλο ποσοστό εμβολιασμενων πολιτών δεν μπορεί να επωφεληθεί από τα ευεργετικά κατά τα λοιπά μέτρα που θα ίσχυαν για κατοίκους και περιοχές. 
 
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός θα έχουν ισχύ μέχρι τις 26/7 οποτε και θα επαξιολογηθουν όπως τόνισε. 
 
Οι όποιες ακυρώσεις μέχρι τότε και η ζημιά που ενδέχομενως θα δημιουργηθεί τη στιγμή που όλες οι επιχειρήσεις είναι ανοικτές μετά την περσινή πολυ δύσκολη χρονιά πως θα αναπληρωθούν; 
 
Τη στιγμή που η ατμομηχανή του τουρισμού όπως χαρακτηρίζουν τη Μύκονο κυβερνητικοί παράγοντες μπαίνει στο mute αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση των επιχειρηματιών του νησιού, μετά και την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο καιρό.