Προετοιμαστείτε για τη Σελήνη της αλλαγής!

Προετοιμαστείτε για τη Σελήνη της αλλαγής!

 

 

 

Ένα συναρπαστικό γεγονός που θα συμβεί σήμερα με τη σεληνιακή έκλειψη, ονομάζεται και "φεγγάρι αίματος" (blood moon).

 

Μια έκλειψη συμβαίνει όταν η γη έρχεται ανάμεσα στον ήλιο και το φεγγάρι.

 

Μερικές σεληνιακές εκλείψεις είναι σχετικά συχνές, αλλά η συνολική σεληνιακή έκλειψη μπορεί να συμβεί μόνο όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο και είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τον ήλιο και τη Γη, το οποίο δεν συμβαίνει πολύ συχνά.

 

Μπορείτε να φανταστείτε την ενέργεια που ακτινοβολεί από μια τέτοια κοσμική διάταξη!

 

Μία από τις βασικές αρχές της ενεργειακής θεραπείας είναι ότι είμαστε συνδεδεμένοι στον παγκόσμιο τομέα, που συνδέεται με τα πάντα σε ολόκληρο το σύμπαν, συμπεριλαμβανομένου του ήλιου, της σελήνης....

 

Έτσι, όταν συμβεί ένα πλανητικό line-up, όπως η σεληνιακή έκλειψη, θα πρέπει να το λάβετε υπόψην σας, επειδή αυτή η ενέργεια σας επηρεάζει άμεσα.

 

Παλιά οι άνθρωποι ήταν τρομοκρατημένοι από τέτοιου είδους σεληνιακές εκλείψεις, διότι, ενώ το φεγγάρι είναι τεχνικά σε σκοτάδι, σπάνια φαίνεται εντελώς μαύρο.

 

Αντ 'αυτού, φαίνεται συνήθως ένα κόκκινο χρώμα του αίματος ή ένα βαθύ πορτοκαλί ή ακόμα και στο χρώμα του χαλκού, που είναι το φως του ήλιου όπως αυτό φαίνεται από τη γήινη ατμόσφαιρα (το φως της ανατολής και του ηλιοβασιλέματος).

 

Πριν από τη χρήση της τεχνολογίας, οι άνθρωποι πίστευαν ότι το κόκκινο "αίμα" φεγγάρι ήταν ένα σημάδι από τους θεούς ή ένας οιωνός του πολέμου ή της ασθένειας.

 

Αυτού του είδους οι φόβοι είναι πιθανόν να προέρχονται από τη δύναμη της έκλειψης, καθώς τα συναισθήματα είναι στενά συνδεδεμένα με το φεγγάρι.

 

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη λοιπόν δεν αποτελεί έκπληξη αν δούμε συναισθηματικές εκρήξεις και να έρχονται τα πάνω - κάτω!

 

ΌΜΩΣ όλα αυτά σηματοδοτούν σε ένα τέλος ή σε μία νέα αρχή και ας μη ξεχνάμε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο!!!

 

Εξάλλου αυτή η φάση του φεγγαριού λέγεται Η Σελήνη της Αλλαγής!!! 

 

Μαρία Μ. Σκαγιά
Yπεύθυνη του Κέντρου
Mykonos Alternative Center