Φωτιά σε χαμόσπιτο στη χώρα

Φωτιά σε χαμόσπιτο στη χώρα

 

 

Φωτιά σε χαμόσπιτο στην ευρύτερη περιοχή της Ρόχαρης στη χώρα της Μυκόνου εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις σε μια περιοχή που είναι γεμάτη από σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες. 
 
Συγκεκριμένα περί τις 2:00 το πρωί της Τετάρτης ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κελί σε οικόπεδο απέναντι από το ξενοδοχείο Belvedere στην περιοχή της Ρόχαρης. Πέντε πυροσβέστες με τον Γεώργιο Μπάκα και δύο οχήματα έφτασαν αμέσως στην περιοχή όπου βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου για τον συντονισμό της επιχείρησης, όπως και ο Σταύρος Κουσαθανάς. Στο σημείο έφτασε αμέσως και αστυνομική δύναμη για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στον μικρό περιφερειακό της χώρας. 
 
Η φωτιά ξεκίνησε από το εσωτερικό του κελιού και αναπτύχθηκε λόγω των αντικειμένων και των στρωμάτων που υπήρχαν στο χώρο. Αν και αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι μέσα στο χαμόσπιτο είχε εγκλωβιστεί άνθρωπος, τελικά δεν επαληθεύτηκε. Το ευτύχημα ήταν ότι η πόρτα του κελιού ήταν κλειστή με αποτέλεσμα η έλλειψη οξυγόνου να αποτρέψει τη φωτιά να λάβει μεγάλες διαστάσεις.