Το Lío, η θρυλική εμπειρία διασκέδασης της Ibiza, έρχεται στη Μύκονο

Το Lío, η θρυλική εμπειρία διασκέδασης της Ibiza, έρχεται στη Μύκονο

 

 

Το πιο glamourous καμπαρέ του κόσμου, το Lío, έρχεται στη Μύκονο. Το μοναδικό σόου, οι μεσογειακές γεύσεις και η ψυχαγωγία που κορυφώνεται στο La Fête, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία: Το Lío Mykonos ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Ιουλίου.  
 
Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, θα είναι η πύλη για μια αξέχαστη βραδιά με ξεχωριστή αίγλη. Το σκηνικό για αυτό το μοναδικό concept που συνδυάζει την κομψότητα και τον ηδονισμό, είναι ένας εντυπωσιακός, ανοικτός κήπος.   
 
Αυτό το καλοκαίρι, το Lío Mykonos θα παρουσιάσει το show “La Fête Sauvage”, διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, θα εξάψουν τις αισθήσεις των καλεσμένων.  Σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και την musical lounge ατμόσφαιρα, μία νέα μορφή αλληλεπίδρασης δημιουργείται.    
 
Από όταν άνοιξε για πρώτη φορά στην Ibiza πριν από 10 χρόνια, το 2011, το Lío αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής του νησιού και ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς. Η θέση του στη μαρίνα της Ibiza και οι γαστρονομικές του προτάσεις, μαζί με την μοντέρνα προσέγγιση ενός αισθησιακού cabaret show, προκαλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήδη από την άφιξή τους στον χώρο.  
 
 
Ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασης του ομίλου, το Lío θα επιστρέψει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, στο χώρο του nightclub Café de Paris, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1924 και στη σκηνή του έχουν εμφανιστεί από τον Frank  Frank Sinatra και την Marlene Dietrich έως τον George Michael.  
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Pacha Group, Nick McCabe δήλωσε: «Αυτό το καλοκαίρι γιορτάζουμε τα 10α γενέθλια του Lío Ibiza και έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, είμαστε έτοιμοι να εντυπωσιάσουμε και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας όπως ποτέ άλλοτε. Η φιλοξενία και η ψυχαγωγία κυλούν στο αίμα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε αυτήν την μοναδική εμπειρία και εκτός Ibiza, σε ένα νέο κοινό». 
 
Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του Lío έρχεται έπειτα από την ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Casa Pacha Formentera, ενός νέου boutique πολυτελούς ξενοδοχείου στο νησί Formentera και του Destino Pacha Mykonos, του πρώτου ξενοδοχείου του Pacha brand εκτός Ισπανίας. Εκτός από το Lío, στην εταιρεία επίσης ανήκουν το ξενοδοχείο Destino Pacha Ibiza, το El Hotel Pacha και το Pacha nightclub.