Λαμπερό φινάλε στο «1ο Mykonos Basketball Camp» (pics & vid) Κύριο

Λαμπερό φινάλε στο «1ο Mykonos Basketball Camp» (pics & vid) Κύριο

 

 

 

Ήταν αναμφισβήτητα το μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού, έλκοντας πολλούς νεαρούς αθλητές, που απόλαυσαν τις προπονήσεις λαμβάνοντας οδηγίες από την αφρόκρεμα του Ελληνικού μπάσκετ.
 
Το ''1ο Mykonos Basketball Camp'' ήρθε για να μείνει, με τον δήμο Μυκόνου να δίνει πραγματικά άλλη αίγλη στην διοργάνωση που σήμερα συζητά όλη η Ελλάδα. 
 
Η κορύφωση και παράλληλα το φινάλε του 1ου Mykonos Basketball Camp που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5/7 ήταν εντυπωσιακό.
 
Η καρδιά της διοργάνωσης, Εντεταλμένη Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδεία του Δήμου Μυκόνου, κ. Ελένη Κοντιζα σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων, εξασφάλισαν μοναδικές στιγμές που απόλαυσαν οι καλεσμένοι και τα παιδιά που συμμετείχαν.
 
Την τελευταία ημέρα του camp οι έφηβοι και οι κορασίδες του Α.Ο. Μυκόνου πραγματοποίησαν φιλικά παιχνίδια, που «ντύθηκαν» με την μοναδική φωνή του μεγάλου μπασκετικού δημοσιογράφου, Βασίλη Σκουντή, ενώ το τζάμπολ έκανε ο επίτιμος καλεσμένος της διοργάνωσης Παναγιώτης Γιαννάκης.
 
Μοναδική στιγμή στο camp ήταν η ομιλία του Παναγιώτη Γιαννάκη στους αθλητές, που μέσα από τον ειδικό και μεστό του λόγο, έδωσε κατεύθυνση παρουσιάζοντας με τον δικό του τρόπο την εξέλιξη ενός αθλητή.
 
Στο γήπεδο του Γυμνασίου Μυκόνου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς, ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Νικόλαος Δακτυλίδης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάκης Μάνεσης, ο πρόεδρος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Αντώνιος Δακτυλίδης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου κ. Γιάννης Θεοχάρης καθώς και μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Μυκόνου.
 
Στο ημίχρονο του αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν την προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη και τις αθλήτριες Όλγα Χατζηνικολάου και Λολίτα Λύμουρα για τη συμμετοχή τους στο camp.
 
Μετά το τέλος του αγώνα οι διοργανωτές τίμησαν τους προπονητές Γιώργος Σκόρδο και Γιώργο Ρουσσουνέλο για την προσφορά τους στην ανάδειξη του Μυκονιάτικου μπάσκετ.
 
Στη συνέχεια οι ο πρόεδρος και η γραμματέας του ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων, Κωνσταντίνος Μπιστιτζάνος και Ελένη Ξεβγένη για την συνεισφορά τους, στη πραγματοποίηση του 1ου Mykonos Basketball Camp.
Μετά το τέλος του αγώνα τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή τους, στο «1ο Mykonos Basketball Camp» ο έμπειρος προπονητής Κώστα Φλεβαράκης και ο έμπειρος Καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρώην διεθνή διαιτητή Τάσο Πηλοΐδη για την προσφορά του στο μπάσκετ.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά για την ανάδειξη του μπάσκετ στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο Hall of Famer της τάξη του 2021 μίλησε στα παιδιά που βρέθηκαν και συμμετείχαν στο camp.
Τέλος τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής ο οποίος πραγματοποίησε τη παρουσία της τελευταίας ημέρας του Camp.
Δείτε τη ζωντανή μετάδοση από την τελευταία ημέρα του 1ου Mykonos Basketball Camp.